25 maart 2007

Snijden maar!

Er was recent een docu op tv (Beperkt houdbaar - Sunny Bergman) over de cosmetische industrie en de plastisch chirurgen die de moderne vrouw haast dwingen zich voor vele duizenden euro's compleet over te laten maken. Op zich niks nieuws onder de zon, ook de verontwaardiging van de dames die iemand zochten om de schuld te geven was niet nieuw. Dit keer waren het niet de mannen die het gedaan hadden, maar de glossies en de cosmetica industrie. Pfff... narrow escape voor ons mannenbroeders!
(in de discussie rondom de docu kregen wij mannen het toch weer voor onze kiezen: als wij niet kwijlden bij het ideaalbeeld van de perfecte vrouw, dan zouden zij het niet doen...)
Het wil maar niet bij de dames doordringen dat ze er zelf ook bij zijn. Gewoon niet doen!

En stop nou eens met voor ons bepalen wat wij van jullie vinden. Natuurlijk zijn er altijd mannenbroeders die vallen op ballontieten à la Lola Ferrari of op anorektische luciferhoutjes, maar basically, beste zusters, zijn wij mannen best tevreden met jullie zoals jullie zijn.
Dus als je jezelf graag onder het mes legt en daar je geld aan uitgeeft, doe dat dan omdat je het zelf graag wilt. Of uit je eigen onzekerheid. Laat ons daarbuiten.
Snijden maar!!!

Geen opmerkingen: