25 oktober 2008

HET LEVEN kan beginnen...

Het is niet mijn gewoonte om op deze blog reclame voor mezelf te maken, maar voor één keertje maken we daar dan maar een uitzondering op: HET LEVEN VOOR BEGINNERS ligt in de boekhandel.

Dit kleine meesterwerkje van mijn hand (en een klein beetje ook van Dolores Marciano) omvat zo'n beetje alle levenswijsheid die nodig is tussen geboorte en dood. En laat het nog om te lachen zijn ook!

Onze filosofie is dat het leven een makkie is en dat alle belangrijke levenswijsheden reeds op een tegeltje zijn verschenen. De grote vraag is alleen nog welk tegeltje de spijker op de kopp slaat en welk tegeltje volslagen kul is. En laten wij dat nou eens haarfijn voor je hebben uitgezocht!

Laten we er niet omheen draaien, dit wordt de grote sinterklaashit van het seizoen. Met een beetje hulp van jou, trouwe lezer.

SPREAD THE WORD!!!

Het boek kost maar tien euro en ligt in iedere (goede) boekhandel.
Het is ook te bestellen als je geen zin hebt om naar buiten te gaan: http://www.bookalike.nl/shop/order.asp?barcode=ISBN&id=9789072219336
ISBN978 90 72219 33 6
Alle tegels (of een tegel met je eigen tekst) zijn trouwens te bestellen via onze website: http://www.hetlevenvoorbeginners.nl/

Ter opluistering heb ik hoogstpersoonlijk een tegelvideoboodschap opgenomen met als thema: Ware Liefde?




Geen opmerkingen: