13 maart 2008

Schoon schip(peren)

Heeft je vrouw nooit zin en altijd hoofdpijn? Geen nood, de oplossing is simpel. Althans, als we recent Amerikaans onderzoek mogen geloven.
Het blijkt namelijk dat mannen die helpen bij huishoudelijke taken daarvoor beloond worden door hun dame. Het schoonmaken van het toilet roept warme gevoelens op bij het zwakke geslacht en dat uit zich in zin om te vrijen.
Eindelijk een goed argument voor de emancipatie van het huishoudelijke werk. Mannen meer poetsen en in ruil daarvoor meer en betere sex. Een win-win situatie. Eindelijk kan de emancipatie echt beginnen!

Zou het toeval zijn dat dit onderzoekje rond internationale vrouwendag opdook?
Denken de dames dat wij kerels nu echt zo dom zijn dat we gelijk de stofzuiger uit hun handen rukken en voortaan de bedden opmaken?
Dat zou toch niet erg slim zijn. Zoals met alles zal ook hier de gewenning optreden. Na een paar weken zal moeder de vrouw het gesop van haar vent als normaal ervaren en weg is de extra stimulans voor je sexleven. En zie dan nog maar eens die huishoudelijke taken weer af te stoten, dan zijn de rapen gaar.
Nee mannenbroeders, dit is een opzichtige val van de dames. Niet intuinen dus. Juist minder gaan doen in het huishouden en dan af en toe eens heel 'onbaatzuchtig' de helpende hand uitsteken. Om na de ontvangen beloning in bed weer een tijdje helemaal niks te doen in het huishouden.
Zo blijft je liefdesleven fris evenals als het toilet (dat doe zij immers) en erg moe wordt je er ook niet van. Win-win dus. Voor ons.

Geen opmerkingen: