16 augustus 2007

Sex op doktersadvies

Chinezen hebben dan wel kleine pikkies (size matters!?) maar daar staan dan weer grote hersenen tegenover. De slimmerikken hebben het voor elkaar gekregen hun vrouwen wekelijks op doktersadvies tot sex te bewegen.
Heb jij ook een relatie met een vrouw die vaak hoofdpijn heeft en dus geen zin? Als ze je in leven en gezond wil houden, dan heeft ze voortaan geen keus meer.

Wat hebben die brains op de Universiteit van Taiwan namelijk ontdekt?
Eén keer sex per week geeft een man 50% meer kans om de tachtig te halen. De kans om dood te gaan door beroertes vermindert met 50%, door suikerziekte 40% en door hartaandoeningen 30%.
Now we're talking! Dat is pas onderzoek, dat is pas een doorbraak!

Het wachten is op de campagnes van de Hartstichting en consorten, wetsontwerpen in de Tweede kamer waarin 1x sex per week verplicht wordt gesteld om de gezondheidszorg betaalbaar te houden. Sterker nog, ChristenUnie-minister Rouvoet van het Gezin geeft persoonlijk opdracht tot een SIRE-campagne om alle Nederlandse vrouwen ertoe te bewegen het aanrecht eens per week voor het bed te verruilen.

En zou Rouvoet dan voor de zekerheid (baat het niet, schaadt het niet) niet beter twee keer per week kunnen adviseren?
Helaas, onze Taiwanese vrienden hebben ook dat onderzocht. Méér sex versterkt het effect niet.

En de dames moeten wel een klein beetje van ons houden, het onderzoek toont ook aan dat er voor de vrouwen geen gezondheidsvoordeel te behalen valt. Dus daarmee kan je ze niet over de streep trekken...

Geen opmerkingen: