04 april 2007

Gat in de markt: Rent-A-Wife


Zijn die Belgen ons verdorie weer voor in de nieuwste trend voor de gemaksmens. Na de pizzakoerier, de boodschappenservice en het downloaden van films en muziek is het dan nu eindelijk zover: de postordervrouw. Op www.rentawife.be zijn ze op maat te bestellen en worden keurig thuisbezorgd. Drie weken op proef en na gebruik eventueel in te ruilen voor een ander model.
Perfecte website, on-line bestellen en een grote catalogus om uit te kiezen. En nog eens een gelikte commercial om het product aan te prijzen.
Als uitbater van een datingbureau kan ik enige jaloezie niet onderdukken.
Maar er zijn natuurlijk nog wel een paar haken en ogen...

Probleempje nummer één is dat de dame in kwestie niet door de brievenbus past. Je zit dus weer thuis te wachten op de postbode. Dat is vervelend. Ze zijn prima verpakt, maar het is nogal een forse verpakking. Die moet je heelhuids zien te openenen en ergens te bewaren, anders wordt het een hele klus om haar later weer retour te sturen. En voor dat retour sturen moet je weer in de rij gaan staan bij het postkantoor. Met dat zware pak onder de arm. En de porto, het is niet helemaal duidelijk wie daarvoor opdraait, dat kan natuurlijk flink oplopen als je houdt van een beetje volslanke dames...
Nee, bijna perfect plan, nu alleen nog de mogelijkheid erbij om ze te kunnen downloaden en het is af.

1 opmerking:

Anoniem zei

http://it.youtube.com/watch?v=T3vDPcvxqZw