08 april 2007

Paaspest: de kniebroek

Het was in de winter al merkbaar, maar nu de dagen zonniger worden wordt het onvermijdelijk: de kniebroek. De damesmodedictatuur schrijft voor dat de dames allemaal een kniebroek moeten dragen. Dit kledingstuk dat gelukkig tientallen jaren buiten beeld bleef maakt zijn comeback dankzij een totale creatieve bloedarmoede onder de modepausen.
Van Peerblog

Lieve dames, we houden heus van jullie zonder dat er meerdere malen per jaar een nieuwe garderobe hoeft te worden aangeschaft! Mocht dat naar jullie gevoel toch ècht noodzakelijk zijn, dan beamen we trouw dat we het allemaal echt heel mooi vinden. Dit terwijl heel stiekem ons modehart alleen sneller gaat kloppen van strakke spijkerbroeken en dito topjes, badpakken, minirokjes en en lingerie.
Dus wat ons betreft kunnen julie jarenlang mee in dezelfde kleding.
Maar GEEN KNIEBROEKEN!!! In godsnaam, geen kniebroeken. Die doen pijn aan de ogen. Als er één kledingstuk voor de vrouw is uitgevonden dat onflatteus is, dan is het de kniebroek (nou ja, de broekrok scoort ook hoog...)

Het model op zich is al lustdodend, maar dan is er nog amper een vrouw die hem fatsoenlijk kan dragen. De kniebroek maakt de langste benen kort en maakt van een heel aardig uitziende dame hetzij een propje dan wel een bonenstaak. X-benen, spillepoten, knobbelknieën, alles wordt genadeloos geopenbaard.
Dames, doe ons dit niet aan!

Geen opmerkingen: