02 april 2008

Quality time

Groot nieuws, ze zijn er uit!
Waaruit?
Nou, over er in.
Er in? Je zei toch er uit?

Het zit zo: ZE, dat is de Amerikaanse Society for Sex Therapy and Research, niet de eerste de beste jongens en meisjes, maar DE experts op het gebied van sex. En waar ze uit zijn? Wat de optimale tijd is om ‘hem’ er in te hebben als je ‘het’ doet.
Vijftig van deze zwaargewichten hielden hun klantenkring tegen het licht, daar werden wat berekeningen op los gelaten en nu weten we tenminste zeker hoe lang goede sex moet duren. En dat is goed nieuws, want de harde feiten laten zien dat urenlang op-en-neer alleen maar leidt tot een branderig gevoel en slaperigheid, niet tot grote bevrediging van hem en haar.
Eén tot twee minuten wordt als te kort beoordeeld, maar vanaf drie minuten ben je al het mannetje. Drie tot zes minuten is bevredigend, zeven tot dertien is ideaal. Als dat geen opluchting is… de nacht is weer om te slapen.
Kwestie van de keukenwekker even instellen en klaar is Kees.

En als je nou een vluggertje wilt maken?
Dan zullen we toch in de range van één tot drie minuten moeten gaan zitten. En als we van te voren met de dame in kwestie afspreken dat het hier een hitsig vluggertje betreft, dan wordt dat vast ook wel bevredigend.

Geen opmerkingen: